Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Glitter Island

Alweer een Polly Pocket sprookjesboekje met aan de binnenkant een tropisch eiland. Minipopjes Lily en Polly zijn een weekend op dit eiland voor hun vakantie. Er is van alles te zien en te beleven. Op het eiland wonen aapjes en schildpadden, er zijn krabbetjes en zeesterren  en in de zee zwemmen de mooiste kleurigste vissen die je ooit gezien hebt! Het is een heel speciaal eiland, met veel glitters en een schatkist die echt open kan! Met de kano kunnen ze de omgeving per boot verkennen. Vlak langs de kust is een grot, wat zou daar allemaal in te zien zijn? 

Na hun ontdekkingstocht is het tijd om lekker uit te rusten, dit kan prima in de hangmat die tussen twee palmbomen hangt. Dit is de vakantie van hun leven! Achter de palmbomen staat hun vakantiehuisje. Op de zolder kunnen ze slapen en op de benedenverdieping staat de eettafel met een bankje. Naast het huisje stroomt een waterval en voor de deur van het huisje ligt nog een mooi vijvertje. Dit is pas genieten!

Het schildpadje dat bij de set zit heet Shelly en het aapje heet Coco. 

Op de verpakking stond soms een verhaaltje gedrukt. Dit is de vertaling van het verhaaltje voor deze set.
Mini-Polly stelt zich vaak voor dat ze op een prachtig tropisch eiland woont. Polly's vriendin Lilly vind het geweldig om op visite te komen op het paradijselijke strand waar Polly en aapje Coco in de hangmat slingeren nadat ze op schattenjacht zijn geweest op het strand. Lily en Polly verkennen de blauwe lagune vaak per kano. 


Terug naar overzicht