Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Hatbox

Dit setje gaat niet zomaar één, twee, drie open. Als eerste moet je de gele strik openen, dan komt er een hartvormig knopje tevoorschijn en als je daarop klikt dan klapt het deksel open en schuift het interieur een stukje naar voren. Vervolgens zie je een grote showzaal, in een wat ik "Las Vegas" stijl zou noemen. Er staan palmbomen en een troon op het podium, er zijn grote showtrappen, allerlei schijnwerpers en draaiplateau's op het podium en er staat zelfs een camera klaar om opnames te maken voor televisie. 

Bij dit setje horen drie popjes, Polly, Linda en Mia. Er horen ook nog 9 stoffen rokjes bij. Ik heb nog maar een van de rokjes weten te bemachtigen en ik weet ook niet of het lukt om de rest ooit bij elkaar te sprokkelen. De set werkt op een paar AA batterijen en geeft dan op verschillende plaatsen licht. Polly heeft een paar glasvezeltjes tussen haar haar zitten, dus als je Polly op het podium zet en er batterijen in de set zitten, dan lijkt het net alsof ze licht geeft. 

Aan beide kanten zijn er nog twee uitklapbare verdiepingen. Dit zijn de kleedkamers van de artiesten die optreden. Er staat een bank, een grote kaptafel waar ruimte genoeg is voor wel 3 popjes en er is een toilet (met bijzonder weinig privacy- als je het mij vraagt). Aan de linkerkant is een slaapkamer, een naaiatelier en een zitkamer met bank en televisie. Aan beide kanten loopt nog een trapje naar beneden naar een soort binnentuintje. 
De onderste laag van deze set zijn twee laatjes om de popjes en rokjes in op te bergen en aan de achterkant zit ook nog een opbergvakje


Terug naar overzicht