Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Palomino Pony

Polly heeft een hele bijzonder pony, een Palomino. Die zie je niet zo vaak in Pollyville! De pony staat gestald bij een groot landhuis. Zijn stal kan opengeklapt worden, zo zie je dat bovenin de stal de hooizolder is gemaakt. Het paardje heeft een hele mooie ruime stal, zo kan hij gaat staan of liggen zoals hij zelf wil. Voor de stal staat een grote boom, die zorgt voor schaduw en koelte op zonnige dagen. Er is een klein vijvertje met een vlonder en in de vijver zwemmen vissen. De witte kat kan soms uren zitten kijken naar de vissen, alsof hij aan het denken is of hij er nu wel of niet een zal gaan vangen. 
Er is een leuke kleine tuinset met draaibare stoelen neergezet, zo kunnen niet alleen het paard en de kat, maar ook de mensen genieten van de mooie tuin. Het setje wordt afgesloten met een geel hekje, dit is het kammetje waarmee de manen en staart van de pony gekamd kunnen worden. 

Het huis is te bereiken via een grote trap, Je ziet de badkamer met een supergrote spiegel met gouden lijst en een slaapkamertje. Bij de slaapkamer is een raam dat open kan, er zit een plaatje achter van een geheime schatkamer! De dubbele deuren kunnen open en geven uitzicht op een grote tuin met een fontein. Hier kan je lekker rijden met het paardje en de kar! Het landhuis heeft op het dak nog een terras, zo kan Polly veel van de mooie omgeving zien!

Dit is een setje uit een serie van 3. De andere twee setjes heten Unicorn Meadow en Shetland Pony Stable

Compleet: Ja


Terug naar overzicht