Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly's Pattern and Picture Maker Polly Pocket

Dit setje is er een waarvan ik het moeilijk te bepalen vindt of hij compleet is of niet. Er horen namelijk nog roze papiertjes bij, maar hoe reëel is het om te verwachten dat die er zo lang na productie nog bij zitten? En als ze erbij zitten, hoe weet je dan of ze origineel zijn of dat het een leuk roze vouwblaadje was dat op maat geknipt is. Voor mij is deze Polly's Picture and Pattern maker Polly Pocket dus compleet. Het is een lastig setje om te vinden en ik ben dus ook erg blij dat ik het heb weten te bemachtigen, met de wieltjes én het originele pennetje erbij! En natuurlijk heb ik hem uitgeprobeerd, superleuk! Misschien ook omdat ik vroeger als kind een spirograph had, en me daar kostelijk mee kon vermaken. En hoe leuk is het dan als het niet alleen het apparaatje is om mee te tekenen maar er een hele Polly Pocket omheen gemaakt is! 

Beide wieltjes en het originele pennetje zitten erbij net als het popje. Dit setje werkt als een spirograph. Het paarse gedeelte van de set kan je optillen waarna je er een blaadje onder kunt klemmen. Dan gebruik je een van de twee tandwieltjes, die leg je langs de rand en je kiest een van de gaatjes om de pen in te zetten. Zo ga je ronddraaien en krijg je interessante patronen op je blaadje. Heel leuk om dit ook met verschillende kleuren te doen.  Om het nog leuker te maken kan je Polly op de tandwieltjes zetten en zo lijkt het net alsof ze door de set heen danst. Echt heel erg leuk bedacht! Het paarse gedeelte bestaat uit een restaurantje met lopend buffet, er zijn bankjes, stoelen en tafels voor de gasten en terwijl zij aan het eten zijn kunnen ze kijken naar de prachtige kunstschaatsen van Polly

Dit hoort er bij deze Polly Pocket:

  • Polly
  • Roze pen
  • een groot en een klein transparant wieltje waarmee je patronen kunt tekenen
  • Roze blaadjes

Dit  beweegt er in de Pattern and picture maker:

  • Het paarse gedeelte kan je optillen zodat je er een blaadje onder kunt klemmen om op die manier je eigen kunstwerk te maken :) 


Compleet: Ja
Opmerkingen: Onder op de set staat een serienummer gedrukt: 054496


Terug naar overzicht