Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly's Pattern and Picture Maker

Dit setje is er een waarvan ik het moeilijk te bepalen vindt of hij compleet is of niet. Er horen namelijk nog roze papiertjes bij, maar hoe reëel is het om te verwachten dat die er zo lang na productie nog bij zitten? En als ze erbij zitten, hoe weet je dan of ze origineel zijn of dat het een leuk roze vouwblaadje was dat op maat geknipt is.

Voor mij is deze set compleet. Beide wieltjes en het originele pennetje zitten erbij net als het popje. Dit setje werkt als een spirograph. Het paarse gedeelte van de set kan je optillen waarna je er een blaadje onder kunt klemmen. Dan gebruik je een van de twee tandwieltjes, die leg je langs de rand en je kiest een van de gaatjes om de pen in te zetten. Zo ga je ronddraaien en krijg je interessante patronen op je blaadje. Heel leuk om dit ook met verschillende kleuren te doen. 
In deze set kan je Polly op de tandwieltjes zetten en zo lijkt het net alsof ze door de set heen danst. Echt heel erg leuk bedacht!

Het paarse gedeelte bestaat uit een restaurantje met lopend buffet, er zijn bankjes, stoelen en tafels voor de gasten en terwijl zij aan het eten zijn kunnen ze kijken naar de prachtige kunstschaatsen van Polly

Compleet: Ja
Opmerkingen: Onder op de set staat een serienummer gedrukt: 054496


Terug naar overzicht