Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Pony Sisters

Een vrij klein setje, maar wel een met heel veel spulletjes die erbij horen. Zo zie je aan de buitenkant het strikje met plukje haar zitten. Die van deze set is vastgelijmd, maar hij hoort er los bij te zitten. Er hoort een kammetje bij, waarvoor een opbergplekje is tussen de stal en het voergedeelte voor de paarden. Er zit een speldje bij, twee pony's en popje Lauren. Het lijkt erop dat de kleur van de speldjes en de kammetjes per verpakking anders waren.

De stallen zijn als volgt ingedeeld. Onderin vooraan staat een stoel, daarnaast een bureautje met wat spulletjes erop. Er is een drinkbak, er staat een grote witte zak voer en er is ruimte om de twee paardjes neer te zetten. Daarachter op het groene gedeelte zit een kipje te broeden op haar eitjes. Links onderin staat een voerbak die ook echt open kan (leuk leuk!). 

Bovenin staat een stoel en aan de muur hangt een bezem en een riek (ook wel mestgreep, mestvork of greep genaamd). Er ligt een kat op een van de planken, wat elke stal heeft een kat nodig om muizen te vangen. Zo te zien heeft deze kat goed zijn best gedaan en ligt hij nu uit te rusten. Er staat een kleine koelkast waarvan het deurtje open kan. Op de achtergrond zie je de trap naar de hooizolder afgebeeld. Op de hooizolder ligt een hele berg hooi, waar Lauren zo te zien ook graag even in gaat liggen om uit te rusten na een dag hard werken op stal. Achter het raampje zie je een klein plaatje van weilanden en bomen op de achtergrond. 

Compleet: Ja, maar het prikkertje met haar is vastgelijmd
Opmerkingen: Op de onderkant staat een soort serienummer: 1316DV


Terug naar overzicht