Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Princess palace

Een heus paleis, verstopt in een sprookjesboek! Als prinses Polly en Prinses Laura aan het dagdromen zijn verzinnen ze dat ze in een paleis wonen. Via de tuin komt hun droomprins aangereden met de paard en een koets. Natuurlijk is dit wel een wit paard, want prinsen zitten op witte paarden. 
In de paleistuin staat een grote fontein en er is een soort draaimolenstoeltje waar ze met zijn tweeën in kunnen zitten. Er is een mooie stal voor het paard en een schommelbank. Via een grote trap kan je naar het paleis toe. Je moet dan eerst onder een grote boog door, zo gaat dat als je bij een prinses op bezoek gaat. Er is een groot hemelbed waarvan de hemel opgeklapt kan worden waardoor het verandert in een soort zitkuil. Er is een ligbad, een kaptafel twee tronen. Voor allebei de prinsessen een. Links langs de kant staat ook nog een grote schatkist!

Een vertaling van de tekst op de verpakking:
Mini Polly stelt zich voor dat ze prinses is in een mini-glitterpaleis. Haar vriendin Prinses Laura is samen met Polly op zoek naar alle verrassingen die in het paleis verborgen zitten. Hun favoriet is de draaiende love-seat. Bij het paleis horen zelfs een pony en een koets waarmee Polly zomaar weer naar een ander avontuur kan vertrekken.


Terug naar overzicht