Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Secret Diary

Dit zeldzame setje is zo geweldig leuk! Als kind wilde ik altijd al graag een zakcomputertje en nu heb ik een eigen Polly Pocket zakcomputer. Je kunt er van alles mee doen: Er is ruimte voor een telefoonboek, waarbij je naam en eventueel adres in kunt vullen, je kunt een gezichtje maken bij elke invoer en je kunt natuurlijk het telefoonnummer invoeren. Er zit een wekker op en een calculator. Ze hebben ook een notitieboekje gemaakt dat drie functies heeft: een gewone notitie, huiswerk of een verjaardag. Je kunt dit invoeren met datum zodat je een alarmpje krijgt als het zover is. Er zitten ook nog een paar leuke speeldingetjes op: een matchmaker op waarbij je je eigen geboortedatum en de datum van degene op wie je verliefd bent in kunt voeren en dan krijg je te zien hoe goed jullie bij elkaar passen (in het geval van mijn lief en mij heeft het computertje absoluut ongelijk, wij krijgen maar 1 hartje en zijn al twaalf jaar samen ;-) ). Er zit ook een waarzegfunctie op. Ook hierbij vul je je geboortedatum in en de datum waarvan je wil weten hoeveel geluk dat je hebt, je drukt op enter en voila, je krijgt te zien hoeveel geluk je zou hebben op die dag. 

Wat betreft de weergave kan je kiezen voor 12 of 24 uurs weergave en voor de datum voor dd/mm/jj of mm/dd/jj. Het geluid kan uit of aan en er zitten zo veel dingen op dat het eigenlijk teveel is om op te noemen. 
Voor op de set zie je een klein stoeltje waar popje Polly in past. Dit stoeltje kan draaien en staat voor een bureau met computer en wat boekjes. 

Terug naar overzicht