Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Shetland Pony Stables

Het was even zoeken naar dit setje. Unicorn Meadow en het gelijkende Palomino Pony had ik al een hele tijd geleden bij elkaar gezocht, nu was er alleen nog een lege plek in de kast, gereserveerd voor dit setje. Het popje, paardje, de beker en zelfs het dekentje had ik al, alleen het setje en het kammetje ontbraken nog. Het setje vinden was niet zo'n probleem, maar het gaat bij deze sets natuurlijk om de kam. De pièce de résistance van deze set. En zo heb ik geduldig gewacht, gespeurd en gezocht tot ik een compleet setje tegenkwam. De losse popjes zijn ondertussen naar iemand verhuisd die ze kon gebruiken en nu ben ik de gelukkige eigenaar van een complete Polly Pocket Shetland Pony Stables set. 

Als je het setje opent zie je in eerste instantie de stal van het paard, en zoals dat vaak zo is in de buurt van een stal, ligt er een kat op het dak, op zoek naar een lekker muisje. Het dakje van de paardenstal kan open en er is in het dakje een gezellige kamer ingericht waar de meiden die op stal helpen in hun pauze lekker even kunnen zitten om uit te rusten. Vandaag is Polly op bezoek bij de leuke Shetlandpony die hier gestald is. Shetlanders zijn best ondeugend maar ook heel slim, en daarom zijn er een paar extra hekjes zodat hij niet stiekem naar het voer kan lopen om tussendoor te snoepen. 

De shetlandpony heeft een leuk blauw dekentje voor als hij zweterig is of voor koude dagen. Op stal liggen de borstels en verzorgingsproducten al klaar, Polly kan straks meteen beginnen met borstelen. Vandaag wil ze even oefenen met de hindernissen die ze op stal hebben. Polly heeft al eens een mooie prijzenbeker gewonnen met haar pony, deze heeft een ereplekje gekregen op de buitenplaats. Er zijn 4 hindernissen die Polly klaar kan zetten, de roze is een kammetje dat je kunt gebruiken om de manen en de staart van de pony te kammen, er zijn twee witte hindernissen die je omhoog of omlaag kunt klappen en er is nog een blauwe, wat lagere hindernis. Met zoveel keus kan Polly een leuk parcours uitzetten om te oefenen. Nadat ze samen gereden hebben en Polly de pony verzorgd heeft krijgt hij wat te eten zodat Polly de stal nog mooi kan uitmesten. Zo is alles weer klaar voor een nieuwe dag!


Dit zit er bij Shetland Pony Stables: 

 • Polly
 • Pony
 • Blauw dekentje
 • Kammetje
 • wedstrijdbeker

Dit kan er bewegen in deze Polly Pocket:

 • Het dakje van de stal kan open
 • In het opengeklapte dakje kan het roze kussentje opengeklapt worden zodat er een soort ligbed ontstaat
 • De hindernissen kunnen neergeklapt worden, zodat het setje dicht kan
 • Het borsteltje past in het gleufje van een van de hindernissen
 • De staldeur kan open
 • Het poortje van de paddock kan open


Compleet; Ja


Terug naar overzicht