Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Sparkle Snowland

Een ijs-paleis sprookjesboek waarbij je weer allerlei sprookjes kunt verzinnen, Er hoort een slee bij, een husky (Nanook, die mist bij mijn set) en een ijsbeer die Frosty heet. Popje Polly en popje Alexia zijn nog veel kleiner dan de gewone Polly Pocket popjes. 

In deze ijswereld is van alles te ontdekken, de hele wereld is niet alleen bedenkt met sneeuw en ijs, maar ook met glitters. Er is een roze ijsberg met daarop een groene troon voor de prinsessen. Aan de andere kant zie je een bevroren waterval, maar dit is niet zomaar een waterval, er is een kleine opbergruimte achter. Voor de troon en de waterval zie je een bevroren meertje. Voor de ijsbeer is het geen probleem hier overheen te lopen en ook de husky kan dat makkelijk, de twee prinsessen vinden het wat lastiger, ijs is zo glad! 

In het midden van de set zit een soort frame dat je omhoog kunt klappen, er is een klein spiegeltje in te zien waar je een van de popjes voor kunt zetten. Ze kunnen zich nu ronddraaien voor de spiegel. In de bovenste helft zie je een bevroren riviertje dat uitkomt bij de waterval, er zijn een paar stoelen en een iglo die open kan. Hier kunnen de meiden lekker in opwarmen nadat ze een middag in de sneeuw hebben gespeeld. Op de achtergrond zie je een groot berglandschap. Wat is de omgeving van dit ijspaleis toch mooi. 

Bluebird drukte vaak leuke kleine verhaaltjes af op de verpakking. Vanwege copyright mag ik deze tekst niet overnemen, maar de vertaling is ongeveer als volgt: Mini-Polly stelt zich voor dat ze in een klein mini-glitter-winterwonderland terecht is gekomen. 's Nachts kruipt ze lekker warm in haar kleine iglo en overdag verkent ze de magische ijstoren. Frosty de ijsbeer beschermt de geheime grot, maar hij laat Polly en haar vriendin wel altijd even kijken naar alle mooie schatten.


Terug naar overzicht