Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Splash 'n Slide Waterpark Polly Pocket

Een waar waterspeelparadijs! Er zijn glijbanen, stroomversnellingen, bubbelbaden, een klein strandje waar je lekker in de zon kunt liggen, genoeg zitplaatsen en: er kan echt water in de set! Dat is de reden waarom ik jaren geleden deze superleuke Splash 'n Slide Waterpark Polly Pocket wilde, en zoals je ziet is dat gelukt. In de loop der jaren is mijn eerste set ingeruild voor een mooier exemplaar en ook de popjes die ik er nu bij heb zijn in hele mooie, goede conditie. Jammer genoeg is bij mijn setje, zoals bij zoveel van deze sets, het rubber dat de set afsluit als hij helemaal opengeklapt is uitgedroogd, daardoor loopt het water dat je gebruikt om ermee te spelen uit de set, maar als je er buiten mee aan de gang gaat en af en toe bijvult is er niets aan de hand :) 

Twee waterpompjes zetten het water in beweging, die boven de glijbaan zorgt dat er water over de glijbaan stroomt, de andere kan in 4 standen worden gezet:

Stand 1 zorgt ervoor dat er water uit de douche komt, stand 2 zorgt dat het water vooruit stroomt in de baan, stand 3 zorgt ervoor dat het bubbelbad gaat bubbelen en stand 4 zorgt ervoor dat het water de andere kant uit stroomt door de baan
Er is ook een klein duikplankje waar je een popje op kunt zetten, ze kan dan (ongeveer) in het water gelanceerd worden. De duikplank beweegt en de rugleuning van de felroze ligstoel kan omhoog of omlaag gezet worden.

Er horen 4 popjes bij deze set: Als je een setje als deze in je handen krijgt is het altijd even spannend of de rubbers die de set afsluiten van water, de tand des tijds hebben doorstaan. 

Welke popjes horen bij deze Polly pocket?  

  • Polly 
  • Peuter Ben
  • Kim 
  • Baby Tilly

Wat beweegt er in Splash 'n Slide waterpark? 

  • De leuning van de ligstoel kan bewegen
  • De duikplank wipt op en neer
  • De pompjes pompen water door de set zoals hierboven uitgebreid beschreven is. 


Compleet: ja
Opmerkingen: het rubber is uitgedroogd waardoor het water net zo snel uit de set loopt als dat ik het erin heb gedaan. Paar kleine beschadigingen aan de buitenkant.


Terug naar overzicht