Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Splash 'n Slide Waterpark

Een waar waterspeelparadijs! Er zijn glijbanen, stroomversnellingen, bubbelbaden, een klein strandje waar je lekker in de zon kunt liggen, genoeg zitplaatsen en: er kan echt water in de set!

Twee waterpompjes zetten het water in beweging, die boven de glijbaan zorgt dat er water over de glijbaan stroomt, de andere kan in 4 standen worden gezet:
Stand 1 zorgt ervoor dat er water uit de douche komt, stand 2 zorgt dat het water vooruit stroomt in de baan, stand 3 zorgt ervoor dat het bubbelbad gaat bubbelen en stand 4 zorgt ervoor dat het water de andere kant uit stroomt door de baan
Er is ook een klein duikplankje waar je een popje op kunt zetten, ze kan dan (ongeveer) in het water gelanceerd worden. De duikplank beweegt en de rugleuning van de felroze ligstoel kan omhoog of omlaag gezet worden.

Er horen 4 popjes bij deze set: popje Polly met peuter Ben, en popje Kim met baby Tilly. De popjes op de foto hebben een vervaagd gezichtje, waarschijnlijk door het spelen met water, maar ze zijn ondertussen vervangen door popjes die wel nog goed zijn. Als je een setje als deze in je handen krijgt is het altijd even spannend of de rubbers die de set afsluiten van water, de tand des tijds hebben doorstaan. Mijn eerste set had dat niet en lekte aan alle kanten. Het is dus verstandig om te testen in de keuken, badkamer, buiten of op een andere plek waarvan het niet erg is dat er een mini-overstroming plaatsvindt. 

Compleet: ja
Opmerkingen: het rubber is uitgedroogd waardoor het water net zo snel uit de set loopt als dat ik het erin heb gedaan. Paar kleine beschadigingen aan de buitenkant.


Terug naar overzicht