Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Super Star hair

Een ster als Polly woont natuurlijk in stijl, hoe haar woning eruit ziet zie je in het setje hieronder. Een aan de buitenkant schattig lila gekleurd setje, aan de binnenkant heeft het felle heldere kleuren en ontzettend veel details om te bekijken. Het setje heet Polly pocket Super Star Hair of wordt ook wel eens Film Star Polly genoemd. Er zijn nog twee sets die een serie van drie vormen met dit setje:  Stylin Salon en  Stylin Workout

Polly stelt zich voor hoe ze zou leven als ze superster zou zijn. Op de benedenverdieping is Polly haar woonkamer, er staan twee grote banken en een televisie. De tv kan ze draaien zodat ze ook vanuit de keuken niets van haar favoriete serie hoeft te missen. Er is een kleine trolley waar ze spulletjes om kan zetten om ze makkelijk door te kamer te vervoeren. Zo hoeft ze niet zo vaak te lopen. In de keuken staat er een pan op het vuur en een taartje in de oven. Dat wordt smullen straks! 

Polly houdt van een uitgebreide lunch, dus ze heeft alvast een boterhammetje in de broodrooster gestopt. Als je aan het gele stoeltje draait dan komt het sneetje brood omhoog. Polly moet natuurlijk oefenen voor haar publieke optredens, bijvoorbeeld voor de Oscar uitreikingen. Als je goed kijkt zie je al een Oscar staan in het bovenste gedeelte van de set. Niemand wil voor schut staan bij zo'n uitreiking, ook Polly niet, daarom heeft ze een podium laten bouwen in haar kamer zodat ze zoveel kan oefenen als ze zelf wil.

De bovenverdieping bestaat uit een grote kast waarin de mooiste jurken, sieraden en tassen hangen. Er is een kleine kamer waar Polly tot rust kan komen en een grote trap naar de slaapkamer. Die trap is erg handig om te oefenen, het is best lastig om in een mooie jurk een trap af te lopen zonder naar beneden te kijken (of te vallen!). Polly heeft naast haar bed een grote spiegel staan. Hier gaat ze vaak voor staan, dan draait ze rond en rond om te kijken of de jurk die ze draagt echt wel mooi staat. Het bed heeft ze speciaal uitgezocht omdat het zo zacht is. Echt een huis voor een superster!

Wat hoort er bij deze Polly Pocket?

  • Polly
  • Twee stervormige haarspeldjes
  • Een blauw-paars borsteltje

Wat beweegt er in Superstar Hair?

  • Door aan de roze bloemen naast de trap onderin te draaien beweegt het blauwe tafeltje naar de stervormige tafel toe (of juist terug)
  • Door aan het gele stoeltje te draaien komt er een sneetje brood uit de broodrooster omhoog
  • Het oventje kan open en er staat een taartje in
  • Onder het podium is een opbergruimte
  • De kast bovenin het setje kan open
  • Je kunt Polly voor de spiegel zetten en rond laten draaien door aan het kleine wieltje te draaien

Compleet: ja

Terug naar overzicht