Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Unicorn Meadow

Een van de leuke dingen van Polly Pockets is dat ze sommige extra dingetjes, popjes of spulletjes heel goed kunnen verstoppen in de set. Dat is voor deze set ook zo, en dat is heel leuk, behalve als je, zoals ik, je niet beseft dat het setje al compleet is en het kammetje verstopt zit in de rugleuning van het witte bankje. Want, als je dus bent zoals ik, dan ga je op strooptocht naar een nieuwe set waar het kammetje bij zit. En als het setje dan binnenkomt, dan, en pas echt op dat moment, zie je dat je veel te veel uitgegeven hebt voor iets dat je eigenlijk al lang had. Dus: mocht je dit setje hebben en op zoek zijn naar het kammetje: doe jezelf een plezier en check eerst even of het er écht écht écht niet in zit. Mijn dubbele setje heeft al een gelukkige andere eigenaar gevonden, en voor de zekerheid heb ik meteen maar verteld waar de kammetjes-verstop-plek is. 

Dit setje heet Unicorn Meadow maar wordt soms ook Polly's Fairytale Unicorn genoemd. Als je het setje opent zie je een tuin met een waterval en een paar vijvers, die zijn voorzien van glitters en vissen. Er is een mooie schommelbank en er staat een tuintafel met twee luxe stoelen klaar voor een lekkere lunch. Vervolgens is er een trapje naar de andere kant waar de stal van de Eenhoorn is. Het dakje van de stal kan open en in de stal liggen de borstels, voer en een voerbak klaar voor Polly om te gebruiken. Er is een trapje waarmee Polly naar het dakje van de stal kan lopen, daar is een kleine comfortabele kamer ingericht, zo kan ze ook eens bij haar paardje blijven logeren als ze dat wil. Naast de stal is een wit bankje (ja hoor, daar is 'ie ;-) ) en de rugleuning van het bankje lijkt een mooie bewerkte leuning te zijn, maar schijn bedriegt. Dit is namelijk het kammetje! Goed verstopt hè?! Als je niet weet dat hij daar zit zou je hem zomaar over het hoofd kunnen zien hahaha. Het deurtje van de paardenstal kan open en precies naast de ingang van de stal staat nog een waterpomp zodat het paard voldoende kan drinken. 

Er zijn nog twee van dit soort setjes met een ander thema en andere kleuren, namelijk Shetland Pony Stable en Palomino Pony

Compleet: Ja!
Opmerkingen: Er zit wel glitterlijm bovenop het doosje. Dit valt niet heel erg op maar je voelt het wel zitten.

Terug naar overzicht