Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Western Pony

Een roze paardenhoofdje waar een plukje haar op bevestigd kan worden. Dit plukje haar werd bij de set meegeleverd (zie o.a. Pony sister set). Bij mijn set zat dit er niet meer bij en helaas lijkt het plukje ooit afgebroken te zijn. Het plugje waarmee je het plukje haar vast kunt klikken zit namelijk nog in de set. Het setje sluit ook niet zo heel goed meer, maar toch is het heel leuk om alle paardenhoofdjes-sets naast elkaar in de kast te zien staan. 

Als je het setje opent zie je onderin een soort woestijn/droog landschap met hoefafdrukken, wat keien op de grond en een cactus. Er staat een afgebroken wagenwiel tegen de muur en er is een drinkton voor de paarden. 
Bovenin staat een schommelstoel en daarnaast is ruimte voor het paardje. Op de tweede foto zie je een roze deur, die kan open en daarachter zit een afbeelding van een keukentje. 
Bovenop het overhangend dakje zit een klein roze uiltje. 

Bij dit setje hoort nog een popje Polly met een cowboyhoedje op, een kammetje, een speldje en het eerder genoemde plukje haar. Bij mijn paardje is een stukje van het zadeltje afgebroken. 

Compleet: Nee


Terug naar overzicht