Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Crown Palace

Een heel gaaf uitklapbaar setje met twee popjes, Polly en Stephanie. Er hoort ook een kroontje bij, dit past precies op het hoofd van de popjes, maar er is ook een speciaal standaardje voor in het setje. 

Vandaag zijn Polly en Stephanie eventjes prinsessen! En niet zomaar een prinses, maar met een echte kroon, een heus paleis en een prachtige tuin. De slaapkamer is zo leuk dat ze alleen hier al de hele dag zouden kunnen kletsen met elkaar. Er staat een groot hemelbed en er hangt een kroonluchter aan het plafond. Het bed is wel groot genoeg voor hen allebei! Er staat een megagrote knuffelbeer op de grond. Zo een zouden ze thuis ook wel willen hebben, maar dat zou een beetje onhandig zijn, want de slaapkamers thuis zijn niet zo groot als hier. 

Beneden is een eetzaal, voor de grote open haard staat een gedekte tafel waar ze kunnen ontbijten, lunchen en dineren. Ze mogen zelf kiezen wat ze willen eten. Er staat een hele grote klok, hij lijkt wel een beetje op een klok uit het sprookje van Assepoester! Gelukkig verandert er hier niemand in een pompoen of muis als de klok twaalf uur slaat. 

Via de eetzaal kunnen ze een binnentuin in. Hier staat een prachtige tent met een schattig tuintje eromheen. In een gekke bui dansen Polly en Stephanie rondom de tent, tussen de bloemen door. Dit zouden ze wel elke dag willen doen!  Naast de tuin ligt de balzaal. Hier staat een grote troon en ook de kroon is hier veilig opgeborgen. Toch mogen de meiden de kroon allebei eventjes op hun hoofd zetten. Dat is nog best zwaar! Om beurten nemen ze plaats op de troon en om het extra speciaal te maken is er een grote rok die ze om mogen slaan als ze op de troon zitten, zo lijkt het net alsof ze een hele grote prinsessenjurk dragen! Er hangt een giga-kroonluchter in de zaal en er hangen kandelaars met kaarsen aan de muren. Ze voelen zich voor een dagje de koning(in) te rijk! 

Van dit setje is een variatie gemaakt, het verschil zit hem dan in de kleuren van het hartje bovenop, het steentje voorin en de kleuren van de kroonluchters in het setje. Bij dit setje zijn die allemaal roze, bij de variatie zijn ze oranje. 


Terug naar overzicht