Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Donald with Chip 'n Dale

Voor dit setje heb ik behoorlijk mijn best moeten doen om hem te bemachtigen, maar ik vind hem zo leuk dat het 't helemaal waard was. 

Bovenin staat een grote boom, waarin Knabbel en Babbel (of in het Engels Chip 'n Dale), zich kunnen verstoppen. Als Donald dan eenmaal boven is met zijn laddertje dan kunnen ze de ladder zo omduwen zodat hij weer opnieuw moet beginnen. Ze weten precies hoe ze Donald boos kunnen maken. Onderin de set is een klein keukentje waarvan het hekje open kan. Er staan twee grote regentonnen buiten waarin Knabbel en Babbel zich kunnen verstoppen, en als Donald dan langskomt springen ze er gauw uit om hem te laten schrikken. 

In dit setje is Donald bezig met het maken van een feestmaal voor Katrien, maar met die twee (grond)eekhoorns in de buurt kan je er van op aan dat dat in het honderd loopt. Elke keer als Donald voor de tafel staat dan lijkt het alsof er iets veranderd. Zodra hij zich omdraait om om zich heen te kijken glipt knabbel onder de roze hooibaal uit en snoept wat van de tafel. Zodra Donald weer terugdraait is knabbel weer uit zicht. 

Terug naar overzicht