Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Minnie Mouse Playcase

Al een tijdje was ik op zoek naar dit setje. Uiteindelijk kwam het toch nog onverwacht op mijn pad, en dan nog wel helemaal compleet! Er zat een leuk briefje bij en een schelp-lollie :-). 

In dit setje gaan Minnie en Katrien op ruimtereis. Hun roze raket heeft ze helemaal naar mars gevlogen en tot hun grote verbazing blijkt er leven te zijn in de ruimte. Als ze landen op een planeet worden ze begroet door twee groene ruimtemannetjes. Ze zijn gelukkig erg vriendelijk en geven de twee dames een rondleiding over de planeet. Er is van alles te zien. 

Ze krijgen de slaapkamer van de ruimtewezentjes te zien, en op hun beurt laten ze hen ook de raket zien. De popjes kun je door heel de set vast prikken op kleine uitsteekseltjes, zodat het net lijkt alsof ze rondvliegen. Het dingetje dat aan de maan vast zit en dat je kunt laten bewegen terwijl er een popje aan zit, zit er helaas niet meer. Gelukkig zijn er nog genoeg andere plekken waar de popjes rond kunnen zweven. 

Als Minnie en Katrien bijna naar huis willen reizen, halen de ruimtemannetjes nog een grapje met ze uit. Ze verstoppen zich in de kraters en springen er zo, hoepla, allebei tegelijk uit!


Terug naar overzicht