Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Sleeping Beauty Playcase

Het speelsetje van Doornroosje, waarin ze wakker gekust wordt door Prins Charming. Er hoort ook nog een klein wiegje bij maar dat ontbreekt bij mijn set. Als je het setje opent zie je een klein huisje met een rieten dak, dat huisje kan open en in het huisje is een kleine slaapkamer en beneden een woonvertrek. Naast het huisje is een mooi aangelegde tuin die grenst aan het kasteel waarin Doornroosje al 100 jaar slaapt. Voor het kasteel ligt een grote vijver die vol ligt met waterlelies. Er is een ophaalbrug maar die is, samen met het stukje links daarnaast, begroeid met doornenstruiken. 
Je kunt de ophaalbrug neerklappen en de doornenstruiken naar links uitvouwen, waarna je de eetzaal van het paleis ziet. Rechts is een afbeelding van de drie goede feeën die een spreuk over Doornroosje uitspreken op de dag van haar geboorte. Bovenin zie je de boze heks bij een spinnenwiel en het bed waarin Doornroosje zal slapen tot een Prins haar wakker kust. 

In het papiertje waarop de boze heks afgebeeld staat, zit een klein gaatje, waarschijnlijk veroorzaakt door de arm van Doornroosje. 


Terug naar overzicht