Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Dolphin Island

Polly heeft een vakantie gewonnen voor twee personen naar een tropisch eiland. Het is er heerlijk warm en er is van alles te beleven, als je tenminste van zwemmen houdt. Polly weet toevallig dat Jenny ook erg van zwemmen houdt en dus heeft ze haar meegevraagd. Het eilandje is niet zo heel groot, er is slechts een klein strandje met een ligstoel, een klein terras en een duikwinkeltje. 

Het huisje waar ze mogen slapen ligt boven het winkeltje. Hier is een slaapkamer en een bescheiden badkamertje, maar meer hebben ze ook niet nodig, want ze mogen gratis duikspullen lenen en dat doen ze maar wat graag! Omdat het water rondom het eiland zo helder is, kunnen ze tijdens hun duiktochten van alles zien. Er zwemmen dolfijnen om hen heen, en als ze langs de schelp zwemmen dan laat hij de parel in zijn buik zien. Als ze nog dieper duiken zien ze een grote octopus liggen. Die hadden ze nog nooit eerder gezien. Gelukkig is deze gewend aan mensen en hoeven ze niets van hem te vrezen. 

Dit setje is extra leuk als je er water in doet. Aan de rechterzijkant zit een klein blaasbalgje, als het setje gevuld is en je drukt hierop dan bewegen de schelp, de inktvis en de dolfijnen echt. Je kunt het setje vullen door het kleine stukje met de palmboom van de set te tillen. Op de foto's van het setje zie je nog wat aanslag van het water, dit is allemaal netjes weggepoetst. De blauwe variant van dit setje heb ik ook.


Terug naar overzicht