Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Duck Chase

Dit setje zou ik nou zo graag toe willen voegen aan de collectie, maar dan uit de verpakking. Ik ben heel blij met deze MIP (mint in package) set, maar het lijkt me zo leuk om de eendjes te laten zwemmen en er een heel festijn van te maken samen met de andere setjes uit de Fun Fair serie.

Wat leuk is om te vermelden is dat er op het setje zelf een stickertje zit, Op dat stickertje is een eendje afgebeeld. Op de verpakking staat echter niet een plaatje van een eendje maar van een hartje afgebeeld. Dat geldt ook voor het plaatje van de popjes. De popjes die op deze verpakking afgebeeld zijn, zitten in werkelijkheid bij de Silly Spinner set.

De popjes die bij deze set horen heten Polly en Rebecca. Polly heeft eerder op de kermis al een beer gewonnen en deze houdt ze stevig vast zodat ze hem niet kwijt raakt. Rebecca houdt een zilverkleurig item in haar hand waarvan ik zou vermoeden dat het 't hengeltje is waarmee de eendjes gevangen kunnen worden. 

Het setje hoort bij de Fun Fair serie. Die serie bestaat uit meerdere setjes: Silly SpinnerSpin Pretty Carrousel (en Spin Pretty Carrousel variatie), Rocket Ride en de Rides and Surprises (en Rides and Surprises variatie) set bij.


Terug naar overzicht