Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Holiday Fun

Woohooo! Als ik dit koffertje zie krijg ik meteen zin in vakantie! 

Als je het setje voor je hebt kan je het donkerroze hendeltje een beetje omhoog duwen, dit wordt het handvat en zo wordt het koffertje een kleine trolley die je kunt rijden. Over tafel dan, want hij is nogal klein, en er op een andere manier mee rijden wordt nogal redelijk onpraktisch ;-) 

Polly en Annie hebben een appartement uitgezocht in een gezellig stadje dat vlak aan zee ligt. Er is een bruisend uitgaansleven en het hotel heeft een zwembad dat grenst aan het strand. Onderin zie je de zee, met heel veel vissen. Op het strand liggen een paar schelpen en op een rots die op het strand ligt, zit een zeester. De meiden zijn hem eens van dichtbij gaan bekijken, en toen ze dat deden zagen ze een grote groene krab onder de rots verstopt zitten. Dat was even schrikken. Nadat de ergste schrik voorbij was is Polly gaan zonnen op het strand. Haar vriendin Annie vond het een leuk idee om Polly gedeeltelijk in te graven. Je kunt alleen haar hoofd, armen en schouders nog zien! Ze hebben grote lol samen. Na een tijdje gaat Annie nog even zwemmen. Nu haalt Polly een grapje met haar uit! Terwijl Annie op het opblaasbare bedje op het water dobbert plonst Polly ineens vanaf de duikplank in het water. Het luchtbedje valt om en Annie is drijfnat. Dat krijg je, als je grapjes met elkaar uithaalt. Gelukkig kunnen ze er allebei om lachen!

Na een dag op het strand gaan ze samen het kleine stadje verkennen. De kamer waar ze in slapen is recht boven een gezellig terrasje. De kamer zelf heeft een balkon, zo kunnen ze ook 's avonds nog van het mooie weer genieten. Een deur verder is een leuk café met dansvloer. Er hangen grote discolampen en ze hebben het er goed naar hun zin. Duurde de vakantie nog maar wat langer!

Bij dit koffertje horen verschillende dingetjes: Popje Polly, Popje Annie (helaas met afgebroken armpje), een uitneembaar tuinsetje, een luchtbedje en een velletje met stickertjes. De stickertjes die bij deze set hoorden zitten op de achterkant van het setje geplakt. In dit setje kunnen verschillende onderdelen bewegen: Draai aan het wieltje van de bovenste helft en de achtergrond van het café draait, zo lijkt het net alsof er discoballen draaien. Draai aan het wieltje in de onderste helft en het schijfje in het water draait rond. Het rotsje links achteraan onderin kan open, dan zie je een krab, en het witte balkonnetje kan uitgeklapt worden. De roze stoeltjes met het tafeltje dat eraan vast zit zijn uit de set te halen en los te gebruiken en dat geldt ook voor het groene luchtbedje.


Terug naar overzicht