Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Magical Movin' Pollyville

Dit is een magnetisch setje dat te bedienen is door middel van het gele hendeltje in de vijver. Langs het vijvertje zie je een roze hartje, zet magnetische Polly dan op het corresponderende hartje in de set en het plezier kan beginnen. 

Polly besluit vandaag eerst even langs huis te gaan, dat links voorin de set staat. Wanneer ze de voordeur nadert gaat deze al voor haar open. Ze dekt haar bed op en loopt even langs haar kledingkast. Vanmiddag heeft ze tijd genoeg dus ze gaat eventjes winkelen in de leuke kledingwinkel in het dorp. Ze loopt even langs haar piano om een klein deuntje te spelen, soms vindt ze dat gewoon leuk om even te doen. Ze heeft trek en loopt haar keuken in. Wanneer ze in de koelkast kijkt staat er maar weinig in waar ze trek in heeft, dus ze maakt een lekkere geroosterde boterham. Toevallig is deze net klaar als ze voorbij het broodrooster loopt. Nadat ze lekker van haar boterhammetje heeft genoten gaat ze even kijken bij het hondje. Hij heeft intrek genomen in het schuurtje achter Polly haar huis en omdat Polly hem zo leuk vindt geeft ze hem regelmatig wat te eten. Als hij haar aan ziet komen loopt hij al op haar af. Samen spelen ze even tikkertje in de tuin totdat Polly verder moet. 

Het is druk in de winkel. Alexia, Torry, Tawny en Joey zijn er allemaal. Wat een gezellige boel! Polly loopt door de draaideur naar binnen en kletst wat met haar vriendinnen. Er zijn weer mooie nieuwe jurken en broeken binnengekomen en ze neemt ook een kijkje bij de schoenen. 
Via de telefooncel loopt ze naar het dorpsplein waar een klein draaimolentje en een schommel staat. Er is een aanlegsteiger waar altijd een bootje is waarin iedereen die dat wil gratis kan varen. Aan de overkant staat een bankje waar je gezellig kunt zitten om te genieten van het uitzicht. Op het dorpsplein is altijd wat te doen en dus ook altijd wat te zien!. Vandaag is het mooi weer en dus loopt ze eerst naar de ijscokar. Een lekker ijsje gaat er wel in op zo'n warme middag. Er is keus genoeg. Als ze terugloopt langs de boom ziet ze een bosuiltje zitten in de boom, hij komt even bij haar kijken als ze langsloopt. Ze loopt richting het water en ziet Joey zitten in het bootje. Joey komt naar haar toe gevaren en ze kletsen even bij. Vandaag zijn er twee prachtige witte zwanen rond aan het zwemmen in de buurt. Wie weet vinden ze wel een mooi plekje om te broeden, en dan zijn er volgend jaar van die schattige, kleine, zachte, grijze pluizenbolletjes die ook weer veranderen in grote witte zwanen. 

Een tijdje later kijkt Polly op haar horloge en schrikt, ze had al lang thuis moeten zijn! Ze zegt Joey gedag en roept onderweg ook nog even gedag tegen Alexia, Torry en Tawny. Ze spreken af om gauw weer een middag samen op pad te gaan!

Het Parasolletje van de ijscokar is jammer genoeg afgebroken bij mijn set.


Terug naar overicht