Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Moonride Pencil Case Polly Pocket

Een veelzijdige Polly Pocket set, waarmee je niet alleen kunt spelen met het popje dat hele reizen maakt met haar zwevende boot door de wolken, maar waarmee je ook kunt tekenen. Zoals je op de laatste foto ziet, is de onderkant van dit setje namelijk een sjabloon, waarmee je de sterren, zon en maan kunt tekenen. Er hoort ook nog een potloodje bij en wat spulletjes om het potlood mee te versieren, maar daar lees je hieronder meer over. Maar eerst de foto's van de Moonride Pencil Case Polly Pocket:

Deze Polly Pocket heeft de vorm van de maan en als je hem opent stelt het de lucht voor, met wolkjes en een groot schip dat door de lucht vaart. Het schip in de bovenste helft kan heen en weer bewegen alsof hij op de wolken schommelt. Er is plaats voor 4 popjes die op de zijkant van de boot kunnen zitten. Er horen 2 popjes bij, Polly (ontbreekt) en Rebecca en daarbij zitten ook 2 potloden, en 4 potloodversieringen waarvan er drie bij dit setje zitten. Het bootje gaat schommelen door aan het tandwieltje dat aan de buitenkant van de set zit te draaien, als je dat doet dan bewegen ook de wolkjes die op de boot zitten en waar de popjes in kunnen zitten op en neer naar boven. 

Deze spulletjes horen bij deze Polly Pocket:

  • Lauren (Afgebeeld)
  • Polly in een oranje korte broek of rok, turquoise bloes met donkere knoopjes, een paarse zonnebril, halflang krullend haar en donkerroze schoentjes. haar armen heeft ze in de lucht.
  • Twee Polly Pocket Potloden
  • 4 klemmetjes voor op je potlood/om in de set te klemmen. In de vormen van een roze planeet, een roze ster, een gele zon en een gele maan

Dit beweegt er in de Moonride Pencil Case:

  • Door aan het wieltje aan de buitenkant van de set te draaien beweegt het schip van links naar rechts door de bovenste helft. Terwijl dit gebeurt bewegen ook de wolk-stoeltjes op het schip om beurten van boven naar beneden
  • De klemmetjes kan je op bepaalde plekken in de bovenkant van de set vastzetten of juist bewaren in de hoekjes onderin de set. 


Compleet: Nee
Opmerkingen: Het schommelgedeelte is een keer gelijmd geweest. Op mijn setje staat een serienummer: 024496


Terug naar overzicht