Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Pet Surgery on the go

Polly is dierenarts, maar omdat ze vlakbij het platteland woont, en hier niet zoveel dierenartsen wonen heeft ze wat bedacht om toch iedereen die een huisdier heeft te kunnen helpen. Ze heeft een caravan gekocht en heeft deze om laten bouwen tot een heuse dierenkliniek. Om de caravan te kunnen trekken heeft ze een sterke auto nodig, en deze roze jeep past er precies bij! 

Naast de ingang van de caravan is een kleine wachtruimte, hier staat ook de telefoon en het afsprakenboek. Polly is dag en nacht bereikbaar want soms zijn er noodgevallen en dan is er geen tijd te verliezen. Een kamertje verder staat een mand voor de hond en een kastje met wat verschillende spulletjes erop. De deur naar de behandelkamer is altijd dicht, zo kan Polly rustig werken, en kunnen onrustige dieren niet zomaar ontsnappen. 

In de behandelkamer is een grote wasbak waar wat kammen, borstels en zeep op liggen. Op de behandeltafel ligt alvast een stethoscoop klaar en ondanks dat het een klein kamertje is, is er ruimte genoeg voor een hond of kat om voor en na het onderzoek wat rond te lopen. Er hoort nog een kleine transportbox bij dit setje maar die ontbreekt bij mijn set. 


Terug naar overzicht