Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Crown Palace Variatie

Dit is de Polly Pocket Crown Palace variatie met de oranje doorzichtige gedeeltes, terwijl bij de originele set de kleuren daarvan donkerroze zijn. Afgezien daarvan is het setje exact hetzelfde. Het setje werd ook wel Crown Castle genoemd, en als je zo de binnenkant ziet, en wel eens in een paleis of kasteel geweest bent, dan snap je meteen waarom. Er hoort ook nog een superleuk geel kroontje bij, dat zoek ik nog, maar kan je wel zien in de originele set. 

Vandaag zijn Polly en Stephanie eventjes prinsessen! En niet zomaar een prinses, maar met een echte kroon, een heus paleis en een prachtige tuin. De slaapkamer is zo leuk dat ze alleen hier al de hele dag zouden kunnen kletsen met elkaar. Er staat een groot hemelbed en er hangt een kroonluchter aan het plafond. Het bed is wel groot genoeg voor hen allebei! Er staat een megagrote knuffelbeer op de grond. Zo een zouden ze thuis ook wel willen hebben, maar dat zou een beetje onhandig zijn, want de slaapkamers thuis zijn niet zo groot als hier. 

Beneden is een eetzaal, voor de grote open haard staat een gedekte tafel waar ze kunnen ontbijten, lunchen en dineren. Ze mogen zelf kiezen wat ze willen eten. Er staat een hele grote klok, hij lijkt wel een beetje op een klok uit het sprookje van Assepoester! Gelukkig verandert er hier niemand in een pompoen of muis als de klok twaalf uur slaat. 

Via de eetzaal kunnen ze een binnentuin in. Hier staat een prachtige tent met een schattig tuintje eromheen. In een gekke bui dansen Polly en Stephanie rondom de tent, tussen de bloemen door. Dit zouden ze wel elke dag willen doen!  Naast de tuin ligt de balzaal. Hier staat een grote troon en ook de kroon is hier veilig opgeborgen. Toch mogen de meiden de kroon allebei eventjes op hun hoofd zetten. Dat is nog best zwaar! Om beurten nemen ze plaats op de troon en om het extra speciaal te maken is er een grote rok die ze om mogen slaan als ze op de troon zitten, zo lijkt het net alsof ze een hele grote prinsessenjurk dragen! Er hangt een giga-kroonluchter in de zaal en er hangen kandelaars met kaarsen aan de muren. Ze voelen zich voor een dagje de koning(in) te rijk! 

Deze popjes horen bij Crown Palace:

  • Popje Polly in een paarse jurk en met een roze item in haar hand
  • Popje Stephanie met een blauwe jurk en schouderlang stijl haar. 

Dit beweegt er in deze Polly Pocket:

  • Het witte ronde gedeelte in het midden kan ronddraaien door aan het groene ronde bolletje tussen de twee tentjes te draaien. Niet alleen draait het dan om de middelste pilaar, maar de popje op het witte gedeelte draaien ook om elkaar heen
  • Het rokje dat voor de troon hangt kan je opzij duwen zodat het popje kan gaan zitten. Als je hem terug duwt is het net alsof ze een grote prinsessenjurk draagt. 


Compleet: Nee, er mist nog een popje en een kroontje en het gezichtje is vervaagd
Opmerkingen: Onderop staat een serienummer gedrukt: 021098


Terug naar overzicht