Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly's Toyland

Dit boekje is samen met de Sweet Treat Shoppe een van mijn favoriete setjes. Het boekje is heel klein en schattig, en hoewel ik de andere boekjes wel leuk vind, maar er niet dolenthousiast van word, is dat bij deze twee setjes anders.
Het setje opent op een normale manier. Je kunt de sleutel gebruiken, maar aangezien hij dan beschadigt doe ik dat liever niet. Aan de binnenkant is een heel glitterig speelgoedpaleis gemaakt. Zoooo leuk! 

Mini Polly en Mini Tina gaan samen een dag spelen in een geweldig leuk speelland. Zodra ze binnenkomen worden ze overweldigd door alle kleuren, glitters en speeltoestellen. Hier kunnen ze zich makkelijk een dag bezig houden. Bij binnenkomst kom je door een klein restaurantje, hier zijn lekker snoepjes, ijsjes en limonade te koop. Rechts van de ingang staat een vliegtuigje, dit vliegtuigje kan ronddraaien en de meiden bedenken zich geen moment. Ze wachten netjes op hun beurt en maken dan allebei een ritje in het vliegtuigje. 
Als ze even later wat verder doorlopen komen ze bij een huisje dat eruit ziet om op te eten. Er liggen speelgoedautootjes en knuffels voor de deur en er ligt een grote stapel kussens naast het huisje. Hier kan je een leuk kussengevecht houden! Eerst verkennen Polly en Tina het kleine huisje. De bovenverdieping lijkt wel een schatkist met instrumenten, speelgoed en kleine spulletjes. 

Een verdieping hoger zien ze een glijbaan die uitkomt in de ballenbak. Als ze onderweg zijn naar deze glijbaan komen ze langs een grote schommel. Dit is een heel aparte schommel. Een van de twee meiden gaat bovenin zitten, en de ander op de schommel beneden. Door op de bovenste schommel te bewegen, komt vanzelf ook de schommel beneden in beweging. Zoiets hebben ze nog nooit gezien. Nu ze toch helemaal bovenin het gebouw zijn maken ze meteen gebruik van het supergave luchtkussen. Het lijkt wel bijna te zweven aan de honderden gele en roze ballonnen die aan het plafond hangen. Via dit springkussen glijden ze met de glijbaan naar beneden, pardoes de ballenbak in. 

Als souvenir nemen ze een grote teddybeer mee, hij is lekker zacht en heeft vrolijke kleuren. Tina en Polly hebben een leuke dag gehad en zullen zeker nog eens terugkomen!

Terug naar overzicht