Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Pop up Playset: Polly's Magnificent Mansion

Dit leuke pop-up-playsetje is best zeldzaam en heb ik in Engeland gekocht. Het stelt een heel groot mooi huis voor waar Polly samen het haar vriendinnen een weekend naartoe is gegaan. In de eerste kamer spelen ze met de mooiste verkleedkleding, in de tweede ruimte zie je dat ze pony Flash opgezadeld hebben en een buitenrit gaan maken, en daarna koelen ze lekker af in het zwembad bij het huis. Popje polly kan als het ware door de set heen lopen, over trapjes en door deurtjes. Het enige pop up setje dat ik nog niet heb is de Pop Up Polly's Palace set. Van wat ik gelezen heb is die set exact hetzelfde als onderstaand afgebeeld setje, maar dan alleen met een andere titel. 

De andere drie setjes die ik heb heten  Pop Up playset Polly at animal world, waarbij Polly een dag naar de dierentuin gaat,  Pop Up Playset Polly at the beach met een tripje naar het strand en de haven en  Pop up playset Polly Goes Shopping, waarbij ze een lekker dagje gaat shoppen. 

Deze popjes horen bij dit Polly Pocket setje: 

  • Polly

Dit beweegt er in deze set: 

  • Door de set open te zetten zoals op de een-na-laatste afbeelding kan je het gebruiken als speelset en het popje door het hele setje laten lopen. 


Compleet: Ja


Terug naar overzicht