Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Rides and Surprises variatie

Dit is een variatie op de Rides and Surprises set. Het is een pretpark waarin veel te beleven is. Er is een groot reuzenrad dat je van de set los kunt klikken en waaronder een grote vijver met een zeehondenshow verborgen is.  Vlak hiernaast is het bosje van parkkonijn Bob. Er is een supergrote waterglijbaan waar je met een bootje vanaf kunt, een paar plaatsen waar wat gegeten en gedronken kan worden, en een uitklapbaar souvenirstalletje voor de toren van de glijbaan. In deze toren bevindt zich nog een lachspiegelkamer, een wachtruimte voor de glijbaan met daarin een fotoscherm waar de popjes achter kunnen staan en helemaal bovenop een koepel met ballonnen. Er hoort ook nog een klein los item bij, namelijk een plateautje met draaiende theekopjes. Deze heb ik wel maar staat nog niet op de foto. 

Het setje wordt ook wel Ferris Wheel and Tower Slide genoemd, er hoort ook nog een klein los item bij, namelijk een plateautje met draaiende theekopjes. Deze heb ik wel maar staat nog niet op de foto. 

Dit setje hoort bij de Fun Fair serie. Die serie bestaat uit meerdere setjes: Duck ChaseSpin Pretty Carrousel (en Spin Pretty Carrousel variatie), Rocket Ride en de  Silly Spinner  set bij. En natuurlijk de originele Rides and Surprises set.


Terug naar overzicht