Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Snow mountain

Polly is uitgenodigd om een dagje te komen skiën bij vrienden. Dat vindt ze erg leuk en vandaag krijgt ze zelfs de kans om te leren snowboarden! Als ze aankomt op de plaats van bestemming had ze niet verwacht dat er zoveel sneeuw zou liggen. Wat leuk! Polly heeft nog tijd om de omgeving eerst een beetje te verkennen. Ze brengt haar koffertje eerst naar de slaapkamer, dan hoeft ze die niet steeds mee te slepen. Als ze het hotel uitstapt, staat ze meteen in de sneeuw. Gelukkig heeft ze zichzelf warm aangekleed. Ze ziet de skies en het snowboard al staan, en als ze goed kijkt, ziet ze ook een slee! Dat is leuk, de laatste keer dat ze op een slee gereden heeft is al heel lang geleden. Er is een soort liftje waarmee Polly rustig naar beneden kan glijden op haar skies. 

Een eindje verderop ziet ze een soort schansje van sneeuw en ijs, daar kan je lekker hard vanaf glijden met de slee, of als je het skiën al onder de knie hebt, per skies of snowboard. Er is een ijsbaan waar mensen op kunnen schaatsen. Het ijs is zo mooi helder dat het wel lijkt alsof het glittert! Na al deze koude avonturen is koek en zopie natuurlijk erg lekker, en zelfs daar is aan gedacht! Vlakbij de ijsbaan is een klein terrasje waar ze warme drankjes serveren, want wat is na zo'n dag nu lekkerder dan warme chocomel met slagroom (en marshmallows). 

Bij het setje hoort Polly met een koffertje, groene skies, paars snowboard, een klein uitneembaar terrasje, een slee en de grote witte schans is ook verwijderbaar uit de set. Er is een soort liftje in de bovenste helft dat je kunt laten bewegen door de groene hendel bovenop aan de buitenkant van het setje. 


Terug naar overzicht