Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Sparkle Ballerina

Polly heeft lang en hard gestudeerd in de dans studio en nu is het eindelijk zover. Vanavond treedt ze op in de schouwburg als prima ballerina. De nacht voor de voorstelling slaapt ze in een van de kamers die er gemaakt zijn voor dansers in opleiding. Die wonen vaak ver weg en dan is het makkelijker als ze in de buurt slapen. Het is een kleine maar gezellige slaapkamer, er staat een opklapbed en een klein ladekastje. Een verdieping lager is de algemene kleedkamer van de dansers, er staan kasten met kleding en accessoires die gebruikt worden tijdens de voorstellingen.
Er is een zaal waarin normaal de balletlessen plaatsvinden, hier kan iedereen die dat nodig heeft zich opwarmen voor de show. Er is een grote spiegelwand met een Barre waarin ze nog even hun houding kunnen nakijken en wat oefeningen kunnen doen. Het vloertje van deze oefenzaal kan eruit, zo is er extra opbergruimte voor diverse outfits en decors. 

Nu Polly opgewarmd is spiekt ze alvast even in de grote zaal. Het podium is al klaar en ze oefent nog gauw even een pirouette, die moet ze straks vlekkeloos op kunnen voeren. Ze ziet al mensen in de zaal zitten, en ook de vip-loge's zijn gevuld. 

De voorstelling ging goed, Polly is zo blij! Naderhand spreekt Polly af met haar vriendin Lauren in de hal van de schouwburg. Hier kunnen ze samen nog wat drinken en bijkletsen. Elke keer als ze hier is vindt ze het zo bijzonder dat hun stadje zo'n mooie schouwburg heeft!  

Van deze set bestaat ook een lichtroze variant. Er hoort nog een klein glitterrokje bij deze set, maar die ontbreekt helaas nog. 


Terug naar overzicht