Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Sweet Roses

Een semi-doorschijnende set waarbij een heleboel prikkertjes horen die je op verschillende plaatsen in de set kunt neerzetten. Er zitten twee paar paarse bloemetjes bij, een blauw setje bloemen, twee bosjes rode rozen, twee vazen en een blauwe fontein. Natuurlijk mag het popje niet ontbreken: dit is Polly en zoals je ziet op de derde foto heeft ze een klein gaatje in het lijfje zitten. Hier kan je ook een bosje bloemen op prikken. Het dopje van deze set is een parfumflesje. 

De bovenste helft van deze set stelt een hele grote kaptafel voor met kastjes, vazen, kroonluchters, grote spiegels en allerlei flesjes parfum en sieraden. In het midden bij het scharnier zit een setje dat naar boven geklapt de voordeur is, en dat uitgeklapt een bed is. Onderin is een vijver (het gedeelte waar geen paars zit, is de vijver) met bruggetjes en veel ruimte voor alle bosjes bloemen. Er loopt een bruggetje over het water en er is een schommel die boven het water hangt tijdens het schommelen. 
De fontein kan op z'n kop in de set gezet worden en dan kunnen alle 5 de bloemprikkertjes erin gezet worden. Zo is het net een heel groot boeket! Als je aan de fontein draait dan zwemt er een klein doorzichtig visje rond door de onderkant van de set. 


Terug naar overzicht