Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Mulan's Brave Journey palace

Een groot glitterend paleis uit de Disneyfilm Mulan. Vooraan in de set is een rivier waarin twee zwaantjes zitten, die kan je laten zwemmen door aan het boompje te draaien. Vooraan is ook ruimte voor het kammetje dat bij de set hoort. 
Het Paleis links kan ik twee verdiepingen open. Op de onderste laag zie je een keuken waarin ook een soort hendeltje zit waar een popje op kan staan, zo is het net alsof het popje door de keuken loopt.
Een verdieping hoger is een slaapkamer met een bedje met dekbed dat omhoog kan. Een verdieping hoger staat een soort houten waskuip waar een soort dekseltje op zit dat je dicht kunt klappen en dan is het net een huisje. Ook hier zitten twee hendels waar popjes op kunnen (een hendel is afgebroken), waarmee je ze door de kamer kunt laten lopen. 

Het huisje rechts kan je omdraaien, het groene struikje draait dan mee naar de achterkant en er komt een vijvertje tevoorschijn met een kleedje met kommetjes erop ernaast. In de bovenkant van het huisje zit een grote goudkleurige draak en rond het vijvertje beneden kunnen twee popjes lopen.

Tussen de twee huisjes in staat een soort vlinder waar een popje in kan hangen zodat het lijkt alsof een popje vliegt. De popjes die bij deze set horen zijn: Grootmoeder, Mulan, Mulan in andere outfit, Captain Shang, MushuExtra items: Khan het paard, waaier en kam. 
Dit setje is een variatie, bij het originele setje zijn de vleugels van de vlinders geel in plaats van paars/roze


Terug naar overzicht