Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Fun Cruise

Dit setje wordt ook wel Boating World genoemd, en is een luxe jacht waarop Polly en haar vriendin een aantal dagen mee mogen varen. Op het dak is een zonnedek gemaakt met een paar stoelen, een tafeltje en nog twee verwijderbare zitplaatsen in de vorm van een waterfietsje. Later op de dag zullen de meiden hier zeker gebruik van maken, maar nu zijn ze pas net wakker en genieten ze even van een rustig vaartochtje, terwijl ze allebei op een ligbed op het achterdek liggen. Dit dek kan ook los van de set gebruikt worden. Het interieur van de boot is net zo indrukwekkend als de buitenkant. Er is een plateau dat je eruit kunt halen en dat een soort vlonder voorstelt met daarop stoeltjes, een volleybalspel en wat plantenbakken met struikjes. Aan de binnenkant is vervolgens een ruime slaapkamer met privébadkamer en toegang tot de voorkant van de boot. De meiden slapen samen op een kamer, wel zo gezellig, al komt er door al het bijpraten maar weinig van slapen terecht. De voorkant van de boot heeft een bubblebad, zo kunnen ze vanaf de boot al het moois om zich heen vanuit een jacuzzi bekijken, dat zie je niet elke dag! 
Aan de andere kant van het schip bevindt zich de kombuis met een kleine huiskamer en een glazen bodem. Deze glazen bodem wordt afgedekt met een frame met een picknickmandje, zo kunnen ze waar ze maar willen op de boot wat eten. Als ze na een paar dagen zonnen, waterfietsen en zelfs duiken vanaf de duikplank denken dat ze alles gezien hebben is er nog een grote verrassing: ze mogen een rondje maken op een waterski!

De volleybal in het uitneembare gedeelte van de set kan je laten bewegen door met een van de stoeltjes op en neer te schuiven, er is een boog die opengeklapt kan worden en toegang geeft tot het voordek met het bubbelbad, diverse trapjes vanuit de keuken en woonkamer kunnen ingeklapt worden en het dekseltje van de picknickmand kan open. De duikplank staat niet op de foto, maar zit wel in mijn setje en die bevindt zich, als je naar de tweede foto kijkt, tussen het oranje trapje en het uitneembare plateau.


Terug naar overzicht