Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Jewel Secrets

Dit is de goudkleurige variant op de paarse Jewel Case en hij is bijna compleet, alleen de ring en het handvatje (dat ook als armband dient) missen nog.

Polly en Jenny volgen een rondleiding in een koninklijk paleis en ze kijken hun ogen uit. In de tuin is een zwembad, en zelfs de toiletruimte is superdeluxe, met gouden kranen bij het fonteintje. De eetzaal is prachtig ingericht en ziet eruit zoals hij er ook uit zou zien tijdens een banket waar hoge gasten voor uitgenodigd zijn. De rode loper brengt hen naar boven, en terwijl ze bijna boven zijn worden ze erop gewezen dat er onder de trap een geheime ruimte is gemaakt voor als er gescholen moet worden. Op de bovenverdieping komen ze op een slaapkamer die zo groot is dat ze niet weten waar ze eerst moeten kijken. 
In de hoek links achter staat een groot bad, natuurlijk weer met gouden kranen. Dit bad is groot genoeg om met wel twee of drie mensen tegelijk in te zitten. In de kamer staat ook een schatkist, een heel groot bed en een ligbank. Op de paspoppen staan grote prinsessenjurken en de meiden mogen om de beurt zelfs even een rondje draaien voor de koninklijke spiegel. 

Als ze denken dat ze alles gezien hebben is er nog één verrassing. De schatkist die in de kamer open staat wordt opengemaakt, en even later gebeurt er iets magisch. Het bed schuift vanzelf op zij en achter het bed....Is een grote kluis. Hier zit natuurlijk geen echt goud meer in, dat zou een beetje gevaarlijk zijn, maar het is wel supergaaf, zo'n automatische verborgen kluis achter een bed. 

Terug naar overzicht