Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Magical Swimabout Polly

Een set waar maar liefst 4 varianten van zijn: De Pool party variatie die blauw-wit gestreepte stoeltjes heeft, en de Magical Swimabout Polly met oranje strandstoeltjes. Van zowel de sets met de blauwe als de sets met de oranje stoeltjes zijn elk twee varianten met een verschillende banner. Ik heb drie van de vier varianten weten te bemachtigen. 

Dit setje is magnetisch en bovendien echt te gebruiken met water. Er horen twee popjes bij: magnetische Polly en popje Laura die niet magnetisch is. Je kunt polly door de set laten bewegen, ze loopt zo via de oranje helling het zwembadje uit, en springt er via de duikplank pardoes weer in. Daarna loopt ze naar de glijbaan, het hekje gaat vanzelf voor haar open en voor ze het weet is ze weer beneden in het grote bad. Vriendin Lauren gaat ondertussen voor hen beiden een ijsje halen bij het karretje dat vooraan in de set staat.

Boven het zwembad hangt een douchekop. Als je het badje vult met water en je duwt op de douchekop dan sproeit er water uit. De douche kan ook naar rechts gedraaid worden, zo kunnen popjes die langs de kant staan en klaar zijn met zwemmen zich schoonspoelen voor ze zich aan gaan kleden en weer naar huis vertrekken. 


Terug naar overzicht