Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Petal Village

Een mooie grote bloemenwereld waarin Polly en haar vriendin maar zo groot lijken als een vlindertje. de grote bloem links kan opengeklapt worden en onthult een hele wereld: In de bloembladeren bevindt zich een loungekamer met televisie, een badkamer met ligbad, een kamer waarin de meiden zich kunnen opmaken aan een kaptafel en een slaapkamer. In het hart van de bloem is de tuin met een tafel met parasol en een paar stoelen die daar omheen staan. Er groeien mooie bloemetjes in de tuin. 

Via het bruggetje lopen ze naar het park waarin een reuzenbloem staat. Terwijl ze oversteken kijkt de kikker op het waterlelieblad hen na. Helemaal bovenin de grote bloem is een klein terrasje dat eruit gehaald kan worden. Daaronder zie je dan een klein pinnetje waar de vlinder op geprikt kan worden. Onderaan de bloem is een paarse twee persoons bloembladbank. Met de waterput is wat bijzonders aan de hand, want als je daaraan draait zie je de bloemen in de tuin groter en groter worden. 

De tulp rechts kan open en uit de set gehaald worden. Hierin is een schilderatelier gemaakt. De tulp in mijn set zit zo vast dat ik er niet meer aan durf te wrikken om hem eruit te halen. 

Bij het setje horen ook nog een lieveheersbeestje, een libelle en een kevertje. Van deze set bestaat een variant waarbij de bloem links lichtroze bladeren heeft en de tulp rechts donkerder roze van kleur is. 


Terug naar overzicht