Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Peter Pan Playset variatie

Dit is een variatie van de Peter Pan playset, de kleuren van de set zijn wat anders, maar de bijbehorende popjes zijn hetzelfde. De volgende popjes zitten erbij: Peter Pan, Wendy, Kapitein Hook, Tinkelbell, John en Michael. Daarnaast zit er een lantaarn bij waar Tinkelbell in past, en een krokodil met bootje, waarbij het bootje beweegt als je de krokodil laat rijden (er zitten wieltjes onder).

De wigwam bovenin kan van de set afgehaald worden en de totempaal die dan blijft staan kan draaien. Aan de totempaal zit een doorzichtig uitsteeksel, hier kan de lamp van Tinkerbell aan hangen en door aan de draaischijf onderin achterop de set te draaien beweegt de totempaal rond. Zo lijkt het net alsof ze door de set vliegt in haar lantaarn en terwijl dit gebeurt opent zich ook een schatkist die verborgen zit in het ruim van de boot.Op de boeg van de boot hangt een springplank buitenboord. Iedereen die niet gehoorzaamt aan Kapitein Haak wordt hiervanaf geduwd, hoppa, de oceaan in. Een van de popjes neemt plaats op de plank, de ander springt op het blauwe tonnetje en de duikplank beweegt zodat het popje ervanaf valt. 
De groene bosjes links herbergen een huis met een glijbaan waardoor ze naar binnen kunnen terwijl de boom dicht is, een hangmat en een bed. De hangmat kan bewegen door middel van de papegaai die op het uiteinde zit. Popje Peter heeft een klein gaatje in zijn rug waarmee je hem op verschillende plaatsen in de set vast kunt zetten, zodat het net lijkt alsof hij vliegt.


Terug naar overzicht