Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Peter Pan Playset

Een speelset dat het eiland van Peter Pan voorstelt. Er kan van alles bewegen in deze set. De wigwam bovenin kan van de set afgehaald worden en de totempaal die dan blijft staan kan draaien. Aan de totempaal zit een doorzichtig uitsteeksel, hier kan de lamp van Tinkerbell aan hangen en door aan de draaischijf onderin achterop de set te draaien beweegt de totempaal rond. Zo lijkt het net alsof ze door de set vliegt in haar lantaarn en terwijl dit gebeurt opent zich ook een schatkist die verborgen zit in het ruim van de boot.Op de boeg van de boot hangt een springplank buitenboord. Iedereen die niet gehoorzaamt aan Kapitein Haak wordt hiervanaf geduwd, hoppa, de oceaan in. Een van de popjes neemt plaats op de plank, de ander springt op het blauwe tonnetje en de duikplank beweegt zodat het popje ervanaf valt.
De groene bosjes links herbergen een huis met een glijbaan waardoor ze naar binnen kunnen terwijl de boom dicht is, een hangmat en een bed. De hangmat kan bewegen door middel van de papegaai die op het uiteinde zit. Popje Peter heeft een klein gaatje in zijn rug waarmee je hem op verschillende plaatsen in de set vast kunt zetten, zodat het net lijkt alsof hij vliegt. Een van de leukste dingetjes van deze set vindt ik de krokodil met het bootje. Er zitten namelijk wieltjes onder deze kroko en als je hem over een tafel of andere harde ondergrond laat glijden dan beweegt het bootje alsof de krokodil degene die erin zit probeert op te eten.

Bij dit setje horen popjes Peter, Tinkelbell, Kapitein haak, Wendy, John en Michael. Er hoort ook een krokodil met bootje en een lamp van Tinkelbell bij. Er bestaat een variatie van deze set


Terug naar overzicht