Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Pool Party Variatie

Dit is een variatie op de magnetische Pool Party en Magical Swim About Polly set. Het plaatje dat boven het zwembad hangt is anders bij deze set. Er bestaat ook nog een set met dezelfde banner als hierboven afgebeeld, maar dan met een oranje standstoeltje. Keus genoeg dus als je dit Polly Pocket Pool Party setje zou willen bemachtigen, alleen: kies er dan wel een waar de popjes bij zitten, want de popjes van de Pool Partu en de Magical Swim About Polly verschillen en je vind ze zomaar niet meer los, helaas. 

Bij dit setje horen twee popjes. Polly in een korte roze jurk en met een magnetische onderkant en Jenny in een groen badpak. Polly ontbreekt helaas bij mijn variatieset. Popje Polly kan je door middel van het hendeltje in het kleine plasje vooraan door de set laten lopen, van de duikplank laten springen en door de glijbaan laten glijden. Je kunt haar zelfs met dat hendeltje op het zonnebed plaats laten nemen. Dat is toch geweldig leuk! Er zijn trouwens nog meer magnetische sets, die heten o.a. :  Magical Movin Pollyville en  Magical Movin Fairyland, maar bijvoorbeeld ook het Disney Beauty and the Beast Magical Castle    is magnetisch!

Deze popjes horen bij de pool Party Variatie:

  • Polly in een roze jurkje met witte zomen, roze schoentjes en op een dik "voetje", daarin zit de magneet
  • Lauren (zo heet ze in de Bluebird set, in de Mattel set heeft ze geen naam en wordt ze "vriendin" genoemd

Dit beweegt er in deze Polly pocket

  • Zet het magnetische popje op het hartje onder de douchekop en beweeg met het hendeltje om haar door de set te laten lopen. Ze kan dan o.a. door het hekje bij de glijbaan, op het ligbedje gaan liggen, van de duikplank af "springen" en door het badje lopen
  • Vul het badje met water en druk op de douchekop. Als je de douchekop naar rechts draait, zodat hij boven de groene tegeltjes hangt kan er een popje onder douchen
  • Als je de douchekop boven het zwembad positioneert en je drukt dan op de douchekop dan maak je golfjes in het zwembad. 
  • Het rekje met zonnebrillen kan draaien


Compleet: Nee, Polly ontbreekt


Terug naar overzicht