Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Royal Bracelet

Deze armband is super zeldzaam en stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Terwijl ik net een leuke partij Polly Pockets had gekocht kreeg ik een berichtje van Anne-Marie dat ze deze armband had, en of ik interesse had. Nou en of. Ik kon haar blij maken met een aantal setjes uit bovengenoemde partij en in ruil kreeg ik deze armband. Ze zei nog: hij is wel verkleurd hoor. Joh, ik was hier al zo lang naar op zoek dat dat me helemaal niets uitmaakte en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee. Deze armband heeft een mooi ere-plekje in de Polly Pocket kamer zodat hij niet verloren gaat in de hoeveelheid andere setjes. Ik ben er zooooo blij mee! 

De armband stelt een paleis voor, waarbij elke schakel een kamer voorstelt. In de eerste kamer van links staat een hele grote stoel/troon, in de tweede kamer staat een kaptafel. De derde kamer laat een divan zien met een staande lamp er boven, de kamer daarnaast is de kleedkamer. De kast in die kamer heeft dubbele deuren die open kunnen en je ziet dan tassen, schoenen en jurken in de kast hangen (als afbeelding). In de voorlaatste schakel zie je een dressoir met daarop een bloemschikstuk en een fotolijst en de laatste schakel is een soort grote zaal met daarin een troon en plaats om Polly in op te bergen. Dit wordt afgesloten met een blauw doorzichtig "kapje". 

Wat hoort er bij deze Royal Bracelet? 

  • Polly (maar dan met twee armen, bij mijn popje is een armpje afgebroken en het gezichtje vervaagd)

Dit beweegt er aan deze Polly Pocket armband:

  • De kastdeurtjes kunnen open
  • Het blauwe klepje kan open en daar is plek om popje Polly in te zetten en veilig te bewaren zodat je haar niet kwijtraakt. 


Compleet: Ja
Opmerkingen: Setje is wel wat verkleurd en het popje haar gezichtje is vervaagd + er is een arm afgebroken. 


Terug naar overzicht