Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Jungle Book Playset

Dit setje hoort bij de film Jungle Book, waarin een mensenkind achtergelaten is in de jungle van India en gevonden wordt door zwarte Panter Bagheera. Hij brengt de baby naar een wolvenroedel waar het kind opgroeit. Als het te onveilig wordt in de jungle omdat Shere Khan terugkomt, moet hij terug naar de mensenwereld, maar dit weigert hij. Zelfs nadat hij een levensgevaarlijke ontmoeting met Kaa de slang heeft wil hij blijven. Om een lang verhaal kort te maken: Hij ontmoet Baloe de beer, Koning Lowie, komt na wederom een levensgevaarlijk ontmoeting uit vlakbij een mensendorp en wordt verliefd op een meisje daar. 

De popjes die bij deze set horen zijn: Mowgli, King Louis, Kaa, Balou, Shanti. Er hoort ook een huisje bij en een palmboom waar de aap in kan hangen. De volgende onderdelen kunnen bewegen:

- Plaats een popje in de gele hendel vooraan en beweeg het naar rechts, de tempeldeur opent en er komt een tweede verdieping met een troon tevoorschijn.
- Een kleine palmboom voor het riviertje kan draaien waardoor het blad stroomafwaarts van de rivier gaat. 
- Het onderste gedeelte van de boomstam kan open
- Aan de achterkant van de boomstam zit een hendeltje waarmee de stoel die in de boom zit omhoog en naar beneden beweegt.
- De varens aan de linkerkant kunnen open zodat er een soort bedje ontstaat
- Rechtsvooraan zit een paneeltje dat je uit kunt schuiven en waarin het bijgeleverde hutje geplaatst kan worden.
- Het dakje van de hut kan open zodat het interieur zichtbaar wordt. 
King Louis kan tussen de palmbomen bevestigd worden waarna hij lekker kan schommelen. 


Terug naar overzicht