Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Winnie the Pooh Hunny Pot

Deze leuke Honingpot kan natuurlijk van niemand anders zijn dan van Winnie de Pooh. Hij is hier vaak te vinden met zijn vrienden Iejoor, Teigetje en Knorretje. Er hoort een boog bij waarin aan de kant van de rode ballon Pooh kan zweven en aan de andere kant een zwem bijen. Zo kunnen ze rond de openklapbare boom rondvliegen om honing te bemachtigen. Die boog heb ik wel maar staat niet bij op de foto. Er horen ook nog twee gele en een paarse honingpot bij. 

In het huisje zelf is van alles te zien. In het midden zit een huisje dat het huis van Uil voorstelt. Aan de linkerkant is de voorkant en de rechterkant zie je de binnenkant met de stoel van uil. Op het plaatje erachter zie je hem praten met Konijn. Het huisje rechts is onderin een riviertje met een bruggetje en daarnaast een picknickkleed. Natuurlijk mag een pot honing niet ontbreken bij een picknick, dus die staat in het midden zodat iedereen er makkelijk bij kan.
Op de onderste verdieping staat een eettafel en een potkachel, er is een deurtje naar buiten dat open kan. Een verdieping hoger staan twee kasten die open gaan als het popje van de ene naar de andere kast beweegt. Dit kan je doen door middel van de hendel aan de achterkant. Helemaal op zolder staat een bad. 

Het huisje links onderin is en tafel met een paar honingpotten rechts. Een verdieping hoger is het boomhuis van Robinson, dat huisje kan open en daar staat een grote stoel binnen. Op de bovenste verdieping is een slaapkamer waarvan het dekbedje omhoog kan. In de boomkroon zit een bijennest. 


Terug naar overzicht