Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Winnie the Pooh Treehouse

Mijn favoriete Winnie de Pooh set! Dit is het honderd bunderbos en er is zoveel te zien! Je kunt de links en de rechtse boom uitklappen zodat de set nog groter wordt en de middelste boom kan je omdraaien en dan wordt de binnenkant van het huisje zichtbaar. 

Het bovenste huisje van de grote boom kan open waarbij een slaapkamer zichtbaar wordt
Het middelste huisje van de grote boom kan open waarna een open haard, een uitneembaar plateau met tafel en stoelen en een geheime glijbaan zichtbaar wordt. Deze glijbaan komt uit achter de holle boom waar een deurtje open kan en waar het poppetje dan uit komt. In het onderste gedeelte zie je de woonkamer van Pooh met daarin een kast die open kan wanneer je de hendel die aan de achterkant zit op en neer beweegt
Het bladerdak van de linkerboom kan opengeklapt worden waarna een wip zichtbaar wordt die ook echt beweegt
De boom kan naar links bewegen waarna nog een stukje extra huis zichtbaar wordt. In dit huisje is een opklapbare stoel.
De boom kan open waarna de slaapkamer naar beneden geklapt kan worden. Het dekbedje van het bed kan open zodat er een poppetje in kan. In de slaapkamer staat ook een kistje dat open kan, hier past ook een honingpot in. 
De rechter boom kan naar rechts geschoven worden waarna de rest van het riviertje en een zandbak tevoorschijn komt.
De boom zelf kan opengeklapt worden waarna je een bewegende schommel en een duik/loopplank ziet. Op de bovenste verdieping zie je nog een slaapkamer en rechts boven de schommel een trampoline.In het huisje is ruimte om de springstok van Teigetje op te hangen. 

Voor deze boom is een soort vlotje dat je op en neer kunt bewegen en waar twee popjes op kunnen. 
In het bruggetje vooraan in het midden zit een draaiplateautje wat je kunt laten draaien door aan de paarse boomstronk te draaien. Dan beweegt ook het takje over de rivier en het poppetje op de brug kijkt dan om zich heen. 

Als de website af is, zal dit waarschijnlijk een van de eerste sets zijn waar ik een fotoserie van maak, gewoon omdat er meer te zien is dan je kunt vertellen in een stukje tekst. 


Terug naar overzicht