Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Birthday Party - 1989 Partytime Surprise Reproduction

Dit setje is een reproductie van de Partytime Surprise set uit 1989. Zoals je ziet heeft het een heel andere kleur dan het roze originele setje. Niet alleen de kleur is anders, maar ook het gebruikte materiaal lijkt anders, minder stevig en het plastic dat gebruikt is lijkt ook minder dik. De glans van de buitenkant van het doosje vind ik dan wel weer erg leuk! Het grootste verschil zijn de popjes. Hoewel deze popjes ook klein zijn, lijken ze in niets op de popjes van vroeger. De binnenkant van het setje lijkt verder grotendeels hetzelfde als bij de originele Partytime Surprise set, afgezien van de felgroene kleur dus. Deze heruitgave werd geleverd met een kettinkje waar een stolpje aan hangt en een extra popje. Die missen helaas bij mijn setje. Hieronder de foto's van deze Polly Pocket Birthday Party heruitgave. 

Onderin zie je de kamer waarin de gasten binnenkomen en waar lekkere taartjes staan. Natuurlijk worden de cadeautjes voor de jarige niet vergeten. In het grootste cadeau zit een mooie oranje beer! Bovenin zie je een ingerichte feestvloer met een muziektafel en een heleboel vrolijke versieringen. Op de bovenste verdieping is Polly haar slaapkamer en een badkamer. Zelfs die is versierd! Er bestaat naast de originele set en deze heruitgave trouwens nog een hele zeldzame variatie set, wist je dat? Dat is een groene set met muziek, en die heb ik ooit pas 1 x bij iemand gezien. Een soort heilige graal der Polly Pockets, zeg maar. 

Dit hoort er bij deze Polly Pocket:

  • Polly
  • Vriendin
  • Beertje
  • Roze ketting met stolp
  • Popje met bruin halflang haar met pony, een oranje jurkje aan en armen langs het lichaam met de handen die wat uitsteken. 

Dit beweegt er in Birthday Party

  • Het poortje kan open
  • het cadeautje rechts kan open, het beertje past daar precies in
  • In het bovenste gedeelte is een draaischijfje waar je een popje op kunt zetten en rond kunt laten draaien


Compleet: Nee, er werd een extra popje met clear dome ketting bijgeleverd en die mis ik nog
Opmerkingen: Onderop staat een code geperst: 3220SD


Terug naar overzicht