Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Magical Movin Video Party

In het jaar 2000 is er een serie van 4 huisjes gemaakt. Dat is niet zo bijzonder, want er zijn tientallen Polly Pocket huisjes gemaakt. Het bijzondere aan deze huisjes, is dat de popjes die erbij zitten kunnen bewegen als je ze op de goede plek zet, en aan het wieltje draait. Hun armen en hoofden bewegen dan bijvoorbeeld. Dat is bij deze Polly pocket Magical Movin' Video Party ook zo. 

Ik vind wel dat het een beetje onstabiel aanvoelt, het is een beetje spannend om het huisje open te maken omdat ik het gevoel heb dat er elk moment wat af zou kunnen breken. Dat is gelukkig nog nooit gebeurd, maar met de sets vanaf 1998 heb ik toch het gevoel dat je wat voorzichtiger moet zijn. . 

Een leuk maar vrij eenvoudig huisje. De vrolijke kleurtjes maken dit wat mij betreft ruimschoots goed. En natuurlijk de bewegende popjes. In dit huisje kunnen nog meer dingetjes open: zo gaat de koelkast naast de bar kan open en ook het dekbed van het bedje op de eerste verdieping kan opengeklapt worden. Vreemd genoeg lukt het vanwege de stand van de armen van de popjes niet om de popjes fatsoenlijk in het bedje te leggen. Beetje apart dat daar niet aan gedacht is, maar het is dan ook een slaapfeestje waar op ze video's willen gaan kijken, dus waarom zou je dan in bed gaan liggen?!

Als je aan het wieltje vooraan draait, waarmee ook de popjes bewegen, zie je ook de plaatjes op de televisie veranderen, dat is dan weer een heel leuk detail! Een andere set uit de "Magical Movin' serie" is  Magical movin Sportsshop. De andere twee sets uit die serie heb ik nog niet kunnen bemachtigen. In een van de eerdere Polly Pockets is er ook een setje (met variatie in kleur) gemaakt met een televisie die van beeld kan veranderen. Dat is de Slumber Party Fun set

Wat hoort er bij de Video Party set? 

  • Polly 
  • Lila

Dit beweegt er in deze Polly Pocket

  • Het dekbedje kan je optillen
  • De koelkast deur kan open
  • Plaats Polly en Lila op de nopjes op de begane grond en draai aan het roze tandwieltje. De popjes bewegen nu. 
  • Door aan het wieltje vooraan te draaien. verandert ook het beeld op de televisie


Compleet: Ja
Opmerkingen: Serienummer onderop de set is: 0391WD


Terug naar overzicht