Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Magical Movin Sports Shop

Hoewel de kleuren van dit setje mij niet persé aanspreken vind ik het toch een hele leuke set, en dat had ik van te voren niet verwacht. Ik denk dat het feit dat de popjes hun armpjes en hoofden kunnen bewegen hier wel aan bijdraagt. Ook dit wist ik van te voren trouwens niet. Ik had verwacht dat het een magnetisch setje is, zoals  Magical Movin Pollyville of  Magical Movin Fairyland. Dit blijkt dus niet het geval te zijn, al zal dit setje op een of andere manier ook best door magneetjes aangestuurd worden. De popjes bewegen alleen als ze op vastgestelde plaatsen in de set neergezet worden en kunnen dus niet zoals bij bovengenoemde setjes zelf door de set wandelen. Hier dan eerst maar de foto's van de Polly Pocket Magical Movin' Sports Shop.

Het setje zelf stelt een sportwinkel voor, er zijn allerlei schappen en stellingen waarop spullen voor diverse sporten uitgestald staan. Zo zijn er surfplanken, frisbees, boomerangs, tennisrackets, maar ook een eenwieler, kleding, zonnebrillen en schoenen zijn in deze winkel te vinden. Ik vind de vloer zo leuk bedacht, ik kan me zo voorstellen dat een sportwinkel er ook echt zo uitziet. Afgezien van de paarse kleur dan ;-) . Ik vraag met trouwens af of ik de enige ben die de ogen van Rick een beetje "creepy" vind door de kleur? 

Deze popjes horen bij dit Polly Pocket setje:

  • Polly
  • Rick

Dit kan er bewegen in Magical Movin Sports Shop:

  • Het rekje van de zonnebrillen kan draaien als je aan het groene tandwieltje draait
  • Als je aan het groene tandwieltje draait en Polly en Rick staan op de goede nopjes dan bewegen hun hoofden en armen
  • Het kastdeurtje onder de kassa kan open


Compleet: Ja
Opmerkingen: Er staat een serienummer op deze set en dat serienummer is hetzelfde als van  Magical Movin Video Party, namelijk 0391WD


Terug naar overzicht