Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Petland

Dit huis ziet eruit alsof het een Mexicaanse haciënda is, maar dan wel een waar meer dieren dan mensen wonen. Bij dit huisje horen popjes Polly en Mia, 4 konijnen, vier honden, twee katten, een papegaai, drie varkens, een lama en een paard. Er horen ook een botje, een frisbee en een bal bij. Deze items zijn magnetisch, en de set en sommige van de popjes ook, waardoor je bijvoorbeeld de hond de frisbee op kunt laten halen. Jammer genoeg missen de frisbee, bal en botje nog in mijn set. 
In dit huis kan er ook heel veel bewegen: 

- Het dekbed kan omhoog zodat een van de popjes lekker warm in bed kan liggen
- Als je aan de vlinder boven de veranda beweegt beweegt de schommel
- Het radje van de hamster kan draaien
- De goudvis kan rondzwemmen (dit is echt heel grappig!)
- De toiletbril kan omhoog
- Mia en Polly kunnen door de keuken bewegen door de magneten in de set. Je laat ze bewegen door de gele hendel vooraan in de set te bewegen
- Als je de vogel op de spiegel hangt (magnetisch) kan hij rondvliegen in dat gedeelte, dit ziet er leuk uit, hij beweegt zijn vleugel dan ook een beetje. 
- Als je aan het hendeltje bij de kaktus beweegt zou de poort open moeten gaan.Dit blauwe hendeltje werkt waarschijnlijk als volgt: plaats een popje naast het hendeltje en leg een van de hondenspeeltjes (frisbee of bal) op de magneet (ook op het blauwe hendeltje). Als je hier aan beweegt lijkt het alsof het popje de bal naar de hond gooit
- Het hondenluikje kan open. 
- Het paard kan door de tuin bewegen
- Het hondje kan dor de tuin bewegen
- Gebruik de magneet om de hond voor de muis te bewegen, de muis beweegt dan in en uit zijn holletje. De muis zit net naast de deur met boog, en als ik muis was zou ik me ook gauw verstoppen als er een hond of kat aan zou komen. 

Zoals je ziet er is genoeg te beleven in deze set. Het is wel best een grote set, een van de grootste sets die ik heb, maar dat kan ook bijna niet anders als je ziet hoeveel erbij zit en hoeveel er in kan bewegen. 


Terug naar overzicht