Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Trendy Tronics Clock

Dit leuke klokje was bedoeld om als wekker op je nachtkastje te zetten, maar je kon het klokje ook uit het setje halen en met het bijgeleverde armbandje met klittenband dragen als polshorloge. Of het klokje het nog doet weet ik niet, want er moet een heel priegelig klein batterijtje in en die had ik niet liggen. De originele gebruiksaanwijzing zat er nog bij, nieuw in seal!
Het setje is helemaal compleet met popjes Polly en Lila, een luchtbed en een surfplank. Ook het polsbandje zit er nog bij en ziet er ongebruikt uit. 

Het dekseltje van de set kan je open klappen, dan heeft de set nog een soort hoefijzer vorm, maar de onderkant kan je dan ook weer uitklappen zodat een extra stuk zee en strand zichtbaar wordt. 

Op de boulevard zie je een verrekijker staan die kan draaien, en een koelbox met eten en drinken er in. Voorin onderaan in de set is een beachvolleybal veldje, waarbij de popjes op de standaardjes kunnen staan, en gaan bewegen als je de parasol naar voor//achter duwt. Het balletje beweegt dan ook op en neer en zo lijkt het net alsof ze echt volleyballen. 

Compleet: Ja
Opmerkingen: Er staat een serienummer onder op mijn set: 0061SD (hoewel de 6 erg slecht te lezen is, dus het had ook een ander cijfer kunnen zijn. 


Terug naar overzicht