Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Trendy Tronics Video Camera

Hoe gaaf is dit, in de tijd van de eerste digitale videocamera's gingen ze bij Polly Pocket metee met de tijd mee. Deze camera kan je uitklappen tot vakantieverblijf met een zwembad voor de deur (waarbij je met een hendeltje de bal in het water kunt laten bewegen), een leuk balkon, een kamer met uitzicht op een plein en een lift naar de slaapkamer op de eerste verdieping. 

Het schermpje kan je uitklappen zodat het lijkt alsof er een LCD schermpje in zit, en het plaatje wat je ziet beweegt als je de hoek van het schermpje verandert. Als het setje open is en door de zoeker kijkt (vierde foto) dan werkt het setje als een soort viewmaster, je krijgt allerlei foto's te zien van Polly op vakantie, bijvoorbeeld in Egypte voor de piramides. 

Bij het setje horen drie popjes, Polly, Mia en Lila, waarvan alleen Lila bij mijn setje zit. De parachute kan je aan het bootje klikken en het popje kan in de parachute geklikt worden zodat ze blijft hangen. De onderkant van het bootje stelt een afstandsbediening voor de camera voor. Aan de zijkant van de dichtgeklapte set zie je nog een brede gele band zitten, die kan je uittrekken en gebruiken als hand-strap zodat de camera niet uit je handen valt als je hem gebruikt. Dit bandje is voor mij iets te klein, mijn vingers passen daar echt niet onder haha. 

Compleet: Nee
Opmerkingen: Onderop de set staat een serienummer: 2800SD


Terug naar overzicht