Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Tropical Pets

Polly is in de tropen en heeft hier een heel schattig huisje gevonden om in te overnachten. In het huisje zelf is in de bovenkant de slaapkamer en een verdieping lager is de huiskamer met televisie, rek waar koala's aan kunnen hangen of de papegaai op kan zitten en een tafel met stoel.
In het onderste gedeelte links is water en net daar boven een strandje met ligstoel en picknickkleed. Aan de andere kant zie je een strand en een kuil waarin de zeeschildpad haar eieren heeft begraven. Je kunt in dit gedeelte het popje makkelijk laten bewegen.

Het water in de rivier kan bewegen en de waterval beweegt omhoog als de schildpad eronderdoor komt. Als je de schildpad in de daarvoor bestemde inkepingen in de rivier zet bewegen zijn vinnen en zwemt hij door de pocket. Als je Polly op het bewegende platformpje zet dan kan ze door middel van het hendeltje richting het water bewegen.

Van dit setje bestaat een variatie waarbij het dakje van de set niet roze maar geel is, en het setje zelf niet geel maar roze. Precies omgedraaid dus. 
Bij het setje horen twee koala's, een grote schildpad met drie jonkies en een papegaai. Natuurlijk mag popje Polly ook niet ontbreken.

 

Terug naar overzicht