Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Diamond Wonderland

Dit is eigenlijk een heel leuk setje, alleen ontbreekt er een en ander aan, en het setje is nogal aan de gammele kant, dus het is nogal spannend om hem te openen en weer te sluiten.

De indeling van het setje is als volgt: 

In het midden zit een soort boom waar een diamant boven op hoort (die ontbreekt), een tuin en een grot. Het middelste gedeelte onderaan kan uitklappen en dan zie je een vijvertje met vissen. Links is een soort eetkamer en daaronder zie je een boomhut met een bed en een zitkamer. Het rechtse gedeelte stelt een tuin voor met een bruggetje dat over een meertje gaat. In dat meertje zitten zwanen. Er is ook een boom met een hangmat.
Er kan superveel bewegen in deze zet:

- Het deurtje van de boomhut kan open,
- Het gedeelte onder de boomhut kan opengeklapt worden waarna er een pad naar het middelgedeelte ontstaat, dit kan ook rechts.
- Als het onderste gedeelte dicht is dan gaat er een grot open, als je polly in de grot plaatst en dan op het knopje links aan de buitenkant drukt dan opent de onderste tuin waar polly dan autmatisch naartoe getransporteerd wordt.
- Als je het hendeltje rechtsonder beweegt dan opent de diamanten boomtop (die ontbreekt). In diezelfde top zit een openingetje waar je polly in kan plaatsen en waardoor ze door de glijbaan naar beneden kan glijden. Als ze dan beneden land gaan er lampjes branden.
- In de tuin rechts kan het roze blaadje omhoog getild worden,
- Bovenop de set zit een draaiwieltje waarmee je dag/nacht kan veranderen.
- Als de onderste tuin is geopend dan komt er  rechts een regenboog tevoorschijn,
- De waterval kan opengeklapt worden,
- Onder aan het vijvertje zit een draaiwieltje waarmee je de visjes kan laten zwemmen,
- Het boom gedeelte rechts kan uitgeklapt worden en de hangmat kan ook bewegen.
- Je kan de zwaantjes laten zwemmen door aan een draaiwieltje te draaien
- De vlinder kan zweven door midel van een magneet in de set

Bij het setje horen 2 konijntjes, een eenhoorn, een tiara en 4 edelstenen. Er horen ook nog 4 popjes bij: Lea, Rick, Polly en Lila. De konijntjes, eenhoorn, tiara en edelstenen missen bij mijn set, evenals het klepje bovenop. 


Terug naar overzicht